phototont

Young hearts running free.

Kategori: Människor & djur.

Några bilder på Benzon och Zero som jag tog någon gång förra veckan.

 

 

 

 

 

Lumene Natural Code - 34 Cosmic girl.

Kategori: Blandade märken

Slänger in några bilder på lacket som täcker mina naglar idag, köpte det under julllovet på rean så jag tror inte att det finns kvar längre. Det är ett svart nagellack med silvrigt glitter, har målat på det en gång tidigare och är ett helvete att få bort. Men vi ska bada och träna imorgon så kloret hjälper nog till lite.

 

Som ni ser så har väldigt mycket glitter fastnat längs kanterna på flaskan.

 

Och såhär ser det ut på. Mycket fint och antagligen ännu finare i solljus.

Gårdagens övriga shopping.

Kategori: Shopping.

 

Här är en bild på vad jag mer köpte igår.
Jawafigur.
Filmen What women wants.
Kalender
Hårsnoddar
Inpackning
Balsam
Deo
+ nagellacken.

China Glaze - Señorita Bonita.

Kategori: China Glaze

Igår köpte jag äntligen mitt första China Glaze, helt underbart lack. Kunde inte ritkigt bestämma mig först, men sen så påpekade Victor att jag har inga lila nagellack och då föll valet på Señorita Bonita från Island Escape-kollektionen.

 

Ett lila nagelack med små rosa glitterkorn i.
Tyvärr ville inte solen visa sig på hela dagen, tror att det skulle bli helt fantastiskt fint i solljus nämligen.

 

Jag brukar ta bort det som hamnar utanför, men ville verkligen fota det innan jag skulle råka krasha det eller så. Skulle nämligen börja städa sen.

 

Egentligen så köpte jag två nagellack till - fast på Dollar Store. 10 kronor styck, tänkte att det kunde vara värt att testa. Visar sen när jag ska ta bort det här.
Just det ja! Jag har ju köpt nagellackshjul också. Inte ens 4 kronor styck inkusive frakten.

Mot Piteå centrum.

Kategori: Allt annat.

Snart ska jag och Victor bege oss mot stan, äta lunch och mysa på hade vi tänkt. Och jag ska välja ut ett (ja, bara ett) nagellack som får följa med hem. Har tagit med mig min lista på vilka jag vill ha, kommer bli spännande.
Sen är det väl bara sånt där nödvändigt som balsam och deo som jag måste köpa. Boka tid hos frisören måste jag också göra - ska avfärga, färga och klippa mig. Fast själva färgningen kanske jag gör hemma.. Vet inte än.

Pusslar med pussel.

Kategori: Allt annat.

Hehe. Jag fastnade vid ett 1500-bitars pussel, så därför har jag haft noll uppdatering här sen i lördags. Jag levde mig in lite väl mycket kanske och Victor sa gång på gång "jag längtar tills du lagt klart det där pusslet". Nu har det legat klart sen igår, men idag har vi gjort så mycket. Nästan. Sett en innebandymatch, bakat cheesecake tills imorn och lagat middag. Okej, det tog inte en hel dag.. Men jag har också redigerat bilder till Victors gitarrannons på Blocket och tittat på nagellack. Jag har hittat massor, men jag får bara köpa ett så jag måste välja det jag verkligen verkligen vill ha. Ska också skriva en lista på vad jag behöver köpa och vad jag vill köpa för skojs skull, får PDOL-lönen imorgon. Måste nämligen lära mig att prioritera och hantera pengar på ett bra sätt.

En stuga vid vattnet.

Kategori: Allt annat.

Alldeles strax ska jag och Victor åka till hans farmor och farfars stuga som vi ska få låna inatt , men först måste vi handla mat som vi ska äta. Kameran kommer få följa med dit så ni kanske får se några imorgon om det blir bra bilder. Vi har packat ner ett pussel som vi försöka lägga också. Kommer bli mysigt.

18 mm metall i munnen.

Kategori: Shopping.

(Mysig bild, jag vet)

 

Jag piercade tungan. Gjorde inte så ont, det gick ganska fort så jag hann väl inte riktigt reagera. Min lillebror ringde imorse och frågade om jag hade tatuerat mig, han lät lite besviken när jag sa vad jag hade gjort..

 

Vet ni vad som är bäst av allt? Jag behöver inte vara borta från simningen, behöver egentligen inte "leva annorlunda" mot för innan - men det är inte så säkert att jag vill äta typ knäckebröd och stark mat. Både igår och idag åt jag soppa, är lite läskigt att tugga för staven hamnar ibland mellan tänderna. Men jag kommer nog vänja mig tillslut.

vad tror du att jag har gjort idag?

Kategori: Allt annat.

Idag har gjort något jätteroligt. Men ni får inte veta vad förrän imorn när jag har bättre bilder på det. Men vill ni gissa så får ni mer än gärna göra det, blir spännande att se om ni har några spekulationer. Några ledtrådar är att det kostar att göra det och det gör relativt ont. Nu.ska vi fika hos Victors farmor och farfar.

Is it a sin to seek the truth, the truth beneath the rose?

Kategori: Natur.

 

 

Tre bilder på samma blomma.

Hej I-landsproblem.

Kategori: Allt annat.

Ja, gällade det där inlägget om saker ni inte visste, så kom jag inte på något mer än att jag tycker väldigt mycket om att äta "grönsaksdip-sås" med sked. Nästan bättre än att dippa i det. Så var det med den informationen.. Hehe.

 

Självklart, när jag har bilder färdiga och klara för att publicera. Nej då går det inte att ladda upp.
Men ni kan ju i alla fall försöka föreställa er en bild på en såndär maskros som man kan blåsa iväg, vit. Fattar ni?

Sch.. Quiet, might piss somebody off.

Kategori: Musik.

Jag är riktigt kass på att blogga känner jag. Snart ska vi äta middag och sen åka och träna, så när jag kommer hem ska jag försöka skriva en lista på saker ni inte visste om mig. Typ. Som en kompensation eller vad man nu vill kalla det.
Men en låt kan ni få så länge.

Mitt djungeldjur.

Kategori: Människor & djur.

Victor har köpt lite nya skivor och håller nu på att lyssna igenom första. Jag fick välja vilken vi skulle börja med och självfallet valde jag Disturbed. Å andra sidan har jag väl aldrig riktigt lyssnat på de andra banden - bara "tvångslyssnat" med Victor. Mer får ni läsa på hans kommande musikblogg - ska börja fixa designen inom en snar framtid. Tills dess får ni se två bilder på Hugo, som är dryga månaden gamla.

 

 


Svartvitt på studsmattan.

Kategori: Människor & djur.

Nu har jag äntligen fixat in bilderna på datorn och dessutom redigerat två som jag tänkte lägga upp här. Så nu blir det mer liv i bloggen. När jag är klar med det här ska jag fortsätta med min stipendiesökning. Känns skönt när jag kommit i gång och försöker göra så gott jag kan. Större chans att jag får om jag söker, right? Men nu får ni två bilder på mina bröder, Gabriel och Hugo.

 

 

Mardrömmar.

Kategori: Allt annat.

Det känns hemskt, men jag är faktiskt vaken nu. Det skulle jag inte vara ifall jag kunde sluta drömma mardrömmar. Victor sover självklart så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Inget som låter iaf. Men jag har väl turen att han i.te sover lika länge som jag brukar göra, så jag blir ensam bara ett litet tag. Jag måste ta tag i mitt fotograferade. Och framförallt föra över bilderna som är över en månad gamla.. Måste göras den här veckan, typ när Victor jobbar eller nått sånt. Målat naglarna har jag också gjort dom senaste dagarna, den jag har nu måste ni nästan få se en bild på.. Dags att fixa en då.. Kanske? Nu ska jag ta och sysselsätta mig tills Victor vaknar.