phototont

Rädda regnskogen - ät en panda!

Kategori: Allt annat.

Idag fyller Victor år. Som jag längtat efter att få ge honom tavlan med pandan (bild kommer). Nu är jag bautatrött, men det är fortfarande massa gäster kvar och jag vet inte om det är så snällt att lägga sig då. Får väl stå ut med en dag som levande död ;)

 

Galen tjej.

Will you bite the hand that feeds you?

Kategori: Musik.

Det jag borde kunna som jag inte kan.

Kategori: Allt annat.

Jag vill göra om min bloggdesign totalt, men det blir aldrig som jag vill. Trots att jag går media så är jag alldeles för dålig på allt vad HTML-koder och illustrator heter. Jag vet precis hur jag vill att den ska se ut, allt från färger till menyer. Går det? Nej.
Pöss.

H&M's Sweet Liquorice.

Kategori:

 

Det här är världens bästa duschkräm. Luktar så fantastiskt gott. Laktrits blandat med litelite viol.
Färgen är kanske inte lika fantastisk, ser ungefär ut som när man spottar efter att ha ätit lakrits.
Men i alla fall. 5/5 är vad den får av mig!

Down with the sickness.

Kategori: Allt annat.

Sjuk tjej.
Missar minst en dag på praktiken och träningen ikväll dessutom.
Min näsa är svullen och gör ont.

 

Fast jag har spelat lite Skyrim och ska spela Sims nu!
Man får vara spelnörd när man är sjuk, right? :D

Hästsko i nääääsan.

Kategori: Shopping.

Här får ni en dålig bild på vad jag gjort. Jag ska sätta mig och spela Hexic nu, så jag snabb-bloggar lite bara.
Självklart var det en septum jag gjorde. Nu ser det lite stört ut eftersom jag har "nässtånd" - alltså piercingen står rakt ut pga brosken som är på varsin sida. Jag fattade inte riktigt, men ja lite halvers ser det ut just nu. Bättre bild när den slutar resa på sig ;)

Nytt i samlingen!

Kategori: Nytt i samlingen.

Idag har jag varit till Älvsbyn en sväng för att hålla i simskolan som jag brukar ha i vanliga fall, så jag passade också på att hämta min post på kära folkis. Det blev som lilla julafton om vi säger så.

 

Inte mindre än tre finfina paket låg där i postfacket.

 

En vargring (som är för stor tydligen..) och två China Glaze-nagellack. Sun Worshiper och Jitterbug.

 

Sen har jag fått en liten yta i Victors Helmer - bara att googla, en fantastisk IKEA-möbel.
Min necessär som jag haft alla lack i har nu nått sin fullaste potential, hehe, och efter idag fanns det inte längre hopp om att det skulle få plats mer. Så vi gjorde lite plats åt mina älsklingar i Helmer. Där längst ner i bild ser ni också lite av mina hjul (djur).

Breakfast at Tiffany's.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

Och även en bild på lakritscupcakesen.

 


Early mornings.

Kategori: Allt annat.

Idag vaknade jag klockan nio. Det är inte ofta, men känns fantastiskt när det väl händer. Åtminstonde när man vaknar av sig själv. Sitter och tittar på min fina pojkvän som spelar ett mindre fint Skyrim. Jag har dock lovat honom att om han följer med på stan idag så ska jag inte "klaga" om han spelar mycket. Låter som en fin deal.

 

Vet ni en annan sak som gör den här lördagen helt fantastisk? Victors syster bakar lakritscupcakes. Jag älskar lakrits. Tänkte fota dom också när vi ska äta. Måste föreviga den fina stunden.

 

Give me. Please.

Kategori: Nagellacksönskelista

 

Min önskelista utan inbördes ordning.
1. China Glaze - Strawberry Fields
2. China Glaze - Watermelon Rind
3. ManGlaze - Fuck of and dye.
4. China Glaze - Turned up turquoise.
5. OPI - Rainbow Connection.
6. OPI - Happy Anniversary.
7. A England - Tristam.

 

Listan kan göras ännu längre, men jag tyckte att 50 nagellack skulle bli för långt så jag valde dom 7 jag allra helst vill ha.

Glitterfredag!

Kategori: Depend

Många nagellacksbloggar som jag läser har något som heter holofredag, Sminkan var den första som jag såg det hos. Då visar dom upp ett holografiskt lack ur samlingen. Nu har jag inget sånt nagellack (än så länge) och egentligen en för liten samling för att kunna ha olika varje fredag överhuvudtaget.. Men ändå. Fredagar är roliga och glitternagellack är ännu roligare, därför tänkte jag börja med det här nu. Och jag säger det redan nu - det kommer bli många kombinationer med glitter på "vanliga" för att jag ska få det att hålla längre än en månad. Höhö.

 

Nagellacket som ska få inviga detta roliga påhitt: Depend nr. 252.
En perfekt blåfärg.

 

På nageln, dock lite oskarp.. Men man ser ändå glitterpartiklarna.
Depend finns lite överallt och nagellacken har för det mesta bra kvalitet. Med tanke på det låga priset. Mycket glad att jag köpte det här.

Am I still alive or just pretending to be?

Kategori: Allt annat.

 

Trött och seg tjej. Inte alls sugen på att träna idag.
Och Victor är världens bästa - han har bakat kladdkaka! På en torsdag.

En fotouppgift.

Kategori: Natur.

Har ju glömt att berätta att våran NK-lärare gav mig en fotouppgift för några veckor sen och hon tyckte att bilderna var så fina att hon ville sätta upp dom nere i källaren där klassrummet är. Fast jag måste vänta tills efter praktiken tills jag får se resultatet. Ni kan få ett litet smakprov på bilderna nu tänkte jag.

 

 

 

 

 

Glöm inte att fortsätta gissa på vad som händer den 14/11!

14/11 16:15.

Kategori: Allt annat.

Idag bokade jag en tid hos Malin på måndag. Jag ska klippa luggen, raka sidecuten och.. Ja, vad tror ni mer att jag ska hitta på? Den/dom som gissar knäppast och mest outside the box får en kaka. Så gnugga geniknölarna och ta fram fantasin tills på måndag, för jag säger ingenting förrän det är gjort. Hoppas på att få skratta lite i alla fall.

 

Glöm inte att det var där jag piercade tungan, så hon kan ju göra sånna saker också. Just saying.

ReklamCity - praktikplatsen med ett stort P!

Kategori: Allt annat.

Första dagen på praktiken - 5/5.
Jag har fått lite småsår på fingrarna av skapellen och alla papercuts, men det är smällar man får ta. Trevliga människor och saker att göra hela tiden. Massa fina folier som jag fingrar och luktar på. OCH EN HEL BURK MED KAKOR I FIKARUMMET. Jag har nog hittat en awesome praktikplats.

 

Jag har dessutom börjat skriva på hemprovet som ska vara klart på torsdag. Bra jobbat.. Nåt. Tur att vi inte har någon träning imorgon så jag kan sitta och skriva så att jag svettas i mängder direkt när jag kommer hem tills att jag ska lägga mig med endast matuppehåll.

 

Jag måste akutduscha snart. Har inte tvättat håret med schampoo sen... tisdags? Har fullt med volympulver och annat bajs i håret. Inte ens ett intensivt badande i klor hjälpte. Måste även färga den otroligt snygga utväxten och raka min alldeles för långa sidecut. Om vi bortser från detta så är mitt hår ändå jävligt snyggt om jag får säga det själv.

Pretty Woman - okänt nummer.

Kategori: Blandade märken

Idag var vi till Luleå en sväng (jag, Victors mamma och syster), jag köpte ett nagellack - för 20 spänn kan man inte motstå. Dessutom var det en färg jag inte hade sen tidigare. När vi kom hem igen och jag hämtat Victor på jobbet så ville jag såklart testa detta fina nagellack + fota för att blogga om det.

 

Det är från märket Pretty Woman och jag har aldrig hört talas om det förut. Såg det av en slump när jag tittade efter OPI lack inne på Parelle.

 

Det är ett smaragdgrönt glitter lack. Översta bilden gör ingen rättvisa, men så ser flaskan ut i alla fall. Som en liten China Glaze flaska. 
Trots att jag letat som en galning på hela den där lilla flaskan får jag inte fram vilket nummer färgen har, vilket känns lite irriterande eftersom jag kommer alltså inte kunna skriva det på mina hjul. Jag vill ha hyfsad ordning bland mina små raringar.

 

Hur var själva lacket då? Ja, asså det var ovanligt rinnigt för att vara ett glitterlack. Men det kan bero på att det är så fint glitter, väldigt små "bitar". Efter tre lager (bilden) var det rätt lagomt, hade kunnat köra på ett fjärde men jag vet att det kommer trashas imorn när jag ska tävla. Hädan efter kommer jag nog ha ett lack under, så det blir lite av ett effektlack, eller layeringlack som många nagelbloggare skriver.

Back on track.

Kategori: Allt annat.

Nu har jag åkt till nordligare breddgrader. Befinner mig nu i Piteå, för att överraska Victor. Han tror att jag kommer upp imorgon, så det ska bli kul att se hur han reagerar när jag hämtar honom efter jobbet om ca. 30 min.
Det har varit svårt att hålla sig från att berätta, men jag tycker om att överraska och att bli positivt överraskad själv. Victors mamma har vetat om detta hela tiden och det har varit väldigt roligt att "undanhålla" en såhär fin hemlighet.

 

Så när jag satt där i bilen upp så har Victor frågat lite då och då vad jag gör. Ja, jag kan ju inte säga att jag suttit i bilen - så jag har tränat massor. Då passade jag på att sova eftersom vi smsade mer eller mindre hela vägen. Gratis sms är guld!

 

Jag gjorde även den bästa felskriviningen enligt Victor, i stil med sånt som finns på http://damnyouautocorrect.com/.
"Jag åt människor med glass." - om lunchen.
Det gjorde jag självklart inte på riktigt. Jag åt pannkakor - sånna runda som man steker i en stekpanna.