phototont

Trettionde juni.

Kategori: Allt annat.

Ska börja packa ikväll. Jag har en hel del som ska med så det är ju lika bra att jag börjar nu. Målar naglarna också, det är roligt.

Han som älskar tortillapizzor.

Kategori: Allt annat.

Idag bokade jag biljetten till Piteå, lördag morgon åker jag. Hoppas innerligt att det är kallt på bussen och flugpopulationen är noll. Jag saknar honom. Inte ens en vecka sen han for och jag saknar honom.
Han sa att han skulle hämta mig med en cykel, då skrattade jag med tanke på att jag kommer ha en gigantisk väska + minst en till lite mindre. Sen kom vi överens om att bil skulle nog vara bäst.
Jag fick för mig att leka lite. Prova nya saker. Inte jättefin, men ändå ganska okej.

Från hemmafruar till rikemansbarn.

Kategori: Filmer.

Efter att ha sett sista avsnitten på säsong sju av Desperate Houswives så kände jag att något måste fylla mitt tomrum som helt plötsligt kom. Valet föll på Gossip Girl som jag funderat ett tag på att se, har som något tvång att jag måste se klart en säsong innan jag kan börja på en annan serie. Och nu är det ju ett tag innan åttonde säsongen kommer av DH, så då passar jag väl på. Andra serier som jag har tänkt se från början är ju Bones, C.S.I och Sex and the City. Så jag har en del att se.

Spoiled Beauty

Kategori: H&M

Solen skiner ute, jag for till Buketten mad Gabriel för att handla blommor som mamma ska plantera. Vi kom hem med en bukett till mamma och pappa också. Den var fin.
Jag har målat naglarna. Det blev också fint.
Spoiled Beauty från HM. Lite Barbierosa och lite mörkare än på bilden.

Min farmor.

Kategori: Allt annat.

Vet ni en sak? Snart är det tre månader sen jag bytte efternamn. Fortfarande kan jag glömma bort mig och säga Wikander. Men för det mesta säger jag rätt. Jag tror att det är en av de bästa sakerna jag gjort och jag tror min farmor blev väldigt glad när jag ville ta hennes flicknamn. För hon är bäst, min farmor. ♥

Ny header.

Kategori: Allt annat.

Som ni kanske ser så har jag en ny header. Snart även en uppdatering på designen.
Fick en släng av lite skapandesug, så det fick bli en somrig sak.

 

Om ni inte ser headern, tryck f5.

Boy you got me catching feelings.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

 

 

En rödhårig tjej med vit klänning.

Kategori: Allt annat.

Sitter och tittar på olika fotobloggar och på weheartit.com - får en stark känsla av att jag vill verkligen fota någon. En person med rött hår och vit sommarklänning. Kan man sätta ut en kontaktannons?

 

En ung rödhårig tjej som äger en vit sommarklänning, helst i spets, sökes till fotografering.
Du ska helst bo i Östersundstrakten, alternativt uppe i Boden.

 

Det blir början på den. Kändes ju inte alls konstigt.. Eller? Någon som känner en sån här tjej?

 

Jag hoppas att jag någon gång kommer kunna få en till "fotosession" med Victor. Om han vill.

Gonna get you with my electronic, supersonic rocket.

Kategori: Allt annat.

Nu har Victor åkt hem till Piteå och jag har hjälpt mamma att städa och dona i huset inför midsommarfirandet.
Bröderna är två riktiga retstickor. Med varandra och med oss.

Blueberry kisses, the muffin man.

Kategori: Allt annat.

Fixade sommarjobbet idag. Känns skönt, nu vet jag att jag kommer ha pengar i sommar. Något jag varit redigt orolig över. Så nu vet jag också att jag kommer ha råd att åka till Piteå senare i sommar. Allt flyter på.
Börjar nio imorn och jobbar till halv tre. Sen vid fyra är det träning, direkt efter det en föreläsning och vid 22 ska jag hämta Victor på busstationen. Hej tidsinställda inlägg.

 

En av de mest fantastiska saker gällande det är är att JAG ska få hämta, helt själv. Åh, älskar att ha körkort. Jag tror inte att tiden kan gå långsammare heller. Skönt att jag har så mycket jag måste göra imorn, då kommer det säga poff och så måste jag till busstationen.

I’d jump in front of a train for you.

Kategori: Allt annat.

Foto: Victor.
Bilden är fulsnygg. Fast jag tycker som om den ändå. Hela ansiktsuttrycket, jag undrar vad jag tänkte på.

Klonerna anfaller - varför så mesigt på svenska?

Kategori: Filmer.

Precis tillbakakommen (hah, vilket ord) från Gabriels fotbollsskola som jag har tittat på. Det var kallt. Det var uteträningen igår också, kall.

 

Idag ska jag se Star Wars Episod ll - Attack of the Clones. Mm. Det blir jag och Knut som tittar, ja hunden alltså. Krypa ner under den limegröna filten med en kopp te och bara mysa på. Min lillebror vill också se den filmen så jag kanske får se den två gånger idag. För han ska åka in till stan med morfar nu och jag kan inte vänta. För man måste ju se tvåan för att kunna se trean eller hur? ;) Fast jag har ju redan sett alla en gång, så jag vet ju vad som händer. Tralalalaa.

The Royal We.

Kategori: Allt annat.

Har suttit och redigerat bilder från studentveckan och Victors student. Eller ja, har knappt rört vissa bilder - de hade så fint och perfekt ljus redan. Tänk att man kan lyckas ibland.
Jag är ju en sån där som ska spara alla bilder jag redigerar i egna mappar, jag har dom aldrig i samma mapp dom kom in i datorn i, typ.
Kände att det var dags att Victor fick en alldeles egen mapp bland alla bilder. Tagit mycket bilder på honom? Eh, ja kanske det.. Och fler kan jag garantera att det blir.

 

And she's got a rainbow syrup in her heart.

Kategori: Allt annat.

Nu har jag fanimej tagit en lång bloggpaus, förutom inlägget med en bild på Victor. Vet som inte.. Vad jag vill skriva om. Vet inte om jag verkligen vill lägga bloggen i en speciell "mapp" och bara skriva om det jag valt. Vill som inte att det ska vara en typisk fotoblogg eller modeblogg. Vill kunna skriva om allt, tipsa om allt, göra kollage på allt och lägga upp en härlig blandning av egentagna bilder och ispirationsbilder. Vill kunna skriva helt random onödiga inlägg, sånna som inte har något särskilt syfte.

 

Vet ni vad jag mer vill?
Äta sushi. Och sova bredvid Victor.

Victor.

Kategori: Människor & djur.

En fin bild på en fin kille.

Då man känner sig en aning ensam.

Kategori: Allt annat.

Det är lite deprimerande att man har 13 olästa meddelanden på mailen, och alla är reklam eller kedjebrev.