phototont

Framtiden.

Kategori: Allt annat.

Ibland känns det som att min lista över saker som jag vill göra är flera mils lång, jag satt och funderade på det idag. Jag har kommit på tre saker: lära mig japanska, flytta till Japan och skaffa barn. That's it. Någon utbildning finns inte med, för jag har ingen aning om vad jag ska bli. För allt som jag tycker är kul och känner ett intresse för, det är sånt som mina axlar tydligen inte skulle klara av. Frisör, målare och make up artist. 
 
Så jag är tillbaka på ruta ett. Jag har läst om typ alla utbildningar som finns på LTU men jag hittar ingenting som jag känner att jag vill jobba med. Kalla mig kräsen om ni vill, men jag tänker inte plugga och ta CSN-lån i 3-5+ år för något som jag inte känner 100% för. 
 
Tyvärr känns det inte som att man kommer långt utan en utbildning, gärna universitetsnivå. Så jag kommer väl bli tvungen till det förr eller senare och jag hoppas på senare. När den tiden kommer hoppas jag att jag har bestämt mig för vad jag ska bli, tills dess så passar mitt nuvarande jobb alldeles utmärkt.
 
 

Mer Romwe.

Kategori: Vill ha!

Jävlar i min låda vad Romwe.com har fått in smink. Bara en vecka kvar till lönen och jag ska absolut lägga en beställning då för att se ifall det är bra skit eller bara skit. Men i det här inlägget får ni bara se kläder, precis som förra gången. Enjoy!
 
 
 
 

Kärleken till en katt.

Kategori: Zyra

 
Hon är himla fin, min lilla kattunge. Hjärtat smälter lite grann när hon tittar på mig med sina stora ögon. 23 veckor blev hon i måndags och nu blir hon mer bestämd. Ibland, när jag kanske spelat lite för länge, så sitter hon i hallen och bara tittar på mig tills jag slutar spela. Andra dagar bestämmer hon sig för att vara med. Då sätter hon sig i mitt knä eller lägger sig över min arm och tittar på skärmen, så kan hon ligga rätt länge också. 
 
I söndags la jag ett pussel. Zyra ville vara med, men hon stjälpte mer än hon hjälpte. När jag skulle gå på en promenad med Sofie så täckte jag över pusslet med en handduk (i hopp om att Zyra skulle låta det vara) men när jag kommer hem så har hon stulit ett hörn. Jag hittade det under mattan i hallen. Dock fortsatte hon att leka med bitarna, bland annat så satte hon sig i pussellådan och försökte äta upp mina bitar. Trots att jag fick springa efter henne ibland så var det ändå roligt.
 
Nu för tiden jamar hon hela tiden, så fort hon är i ett annat rum än oss så hör man ett litet pip. Hon är duktig på att berätta ifall hon vill ha mat eller att hon tycker att hennes kattlåda är smutsig. Det sistnämda händer dock så fort hon går efter att jag tömt den, men jag kan inte riktigt sitta och tömma den varje gång hon har varit där. Det räcker med en gång per dag.
 
Trots hyss och sånt så älskar jag att ha henne omkring, att hon faktiskt vill sitta i mitt knä eller sova på mig. Jag är inte alls lika rädd för att vara hemma själv nu när jag har Zyra, hon gör mig trygg och lugn. 

Vecka 44 - I bilder

Kategori: Veckans bilder.

Den här veckan var jag rätt duktig på att använda både iPhonen och systemkameran så det får bli två inlägg på detta - först ut systemkameran.
 
Jag köpte en blandad kompott av smink, läppglanset var ingeting som jag gillade.. Klistrigt och eländigt. Kostade en tia på H&M ifall någon vill ha.
 
Tittade ut genom fönstret och såg detta, rätt fint ändå. Men solen går ner alldeles för tidigt nu..
 
Jag fick min Glossybox och var så nöjd. Kul att testa lite nya saker.
 
Paletten som jag gått och dregglat efter kom äntligen in till Åhlens så jag haffade den snabbt som attan. Åh vad fin den är, en perfekt palett att använda när jag ska jobba eftersom det är mycket bruna färger och vi ska ju ha diskret smink. Typ.
 
Zyra har varit allmänt söt hela veckan, som vanligt. Här tittar hon ut genom fönstret för första gången på tre-fyra veckor. Vi har nämligen haft byggarbetare, presenningar och byggställningar utanför vårat fönster i och med ett fasadbyte. Nu är det hyfsat lugnt och stillsamt utanför så hon kan sitta i lugnt och ro.
 
Det var nog alla bilder, lite senare ikväll eller tidigt imorgon kommer iPhone edition av veckans bilder :)