phototont

Gabriel och Zyra.

Kategori: Shopping.

Idag har vi besök av Gabriel. Han ska sova över här och det ska bli så mysigt att ha honom hos oss :) Han och Zyra busar och myser väldigt mycket så jag antar att bägge kommer kunna somna gott ikväll. Sötnosarna <3

Vi tog fredagsmyset mitt i veckan med lite tacos. 

Jag fick också ett paket med lite leksaker till Zyra. Palsternackan som hon nosar på har hon redan lekt bort :p

Never lose focus.

Kategori: Vill ha!

 
 
Lite fina grejer från Romwe.com. Jag älskar den sidan, finns alltid någonting som jag fastnar för.
 
 

Lägesuppdatering.

Kategori: Allt annat.

Den här veckan blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Jag kommer inte jobba någonting eftersom jag halkade i fredags och slog min lilla svanskota. Eftersom det är en hel del tunga lyft, speciellt tisdag och torsdag med leveranserna, så kommer jag inte att klara av det i den mån jag brukar. Kan inte heller böja mig eller göra några snabba rörelser - det enda jag är riktigt duktig på nu är ligga och halvsitta. Jag kan gå hyfsat normalt också. 
 
Men någonting som kommer bli kul är att min familj ska åka upp till Boden nu under lovveckan och jag hörde på ryktesvägar att det skulle bli ett besök i Piteå :) Så jag får trösta mig med det. Var bara det jag skulle säga.
 
Hörs sen!

Vecka 43 - I bilder.

Kategori: Veckans bilder.

Jag började skriva ett långt inlägg, men det tog sig inte riktigt någonstans så jag tänkte istället visa bilder från veckan som gått. Jag har fortfarande inte tagit tummen ur röven och laddat batterierna till min Nikon så atte det blir iPhonebilder för hela slanten.. 
 
 
Jag började veckan med en ny slags frukost. Testade också majsbröd för första gången och gudars vad gott! 
Som ni ser så kunde inte Zyra hålla sig borta, kalkonen luktar ju så gott ;)
 
 
Så pass att hon satt och tittade på mig när jag åt mackan.. Hon försökte vid upprepade tillfällen att stjäla den. Jag var inte jättenöjd över det. Tillslut la hon sig bredvid mig istället :)
 
 
Någon dag senare så bestämde hon sig för att vara med när jag och Andreas spelade. Hon satt mellan mina ben med två tassar stödjandes på bordet framför och studerade skärmen. 
 
 
Jag fick ett par vantar av världens bästa farmor. Jag har letat efter ett snyggt, skönt och varmt par och tänka sig att jag fick allt på en gång :) Zyra har godkänt dom också genom att slicka på tummen och lagt sig typ på, som ni ser i hörnet.
 
 
Zyra fick en ny leksak av Andreas också. Jag skar ut ett hål så pass att hon kan sticka upp huvudet och tänka sig att en kartong kan vara så kul ;)
 
 
Jag satsade på ljusmys igår. Jag har nog blivit lite påverkad av mamma som nästan alltid har ljusmys hemma. Fast hon har typ 20st och jag kanske 2-3st på sig höjd ;)
 
 
Jag fick också för mig att testa ett par lösnaglar som jag köpte i Japan. Jag trodde inte att dom var så sinnessjukt långa eller att tummen skulle vara groteskt stor. Men det var kul så länge det varade, jag sitter nu med mina naturliga naglar eftersom jag kände mig väldigt begränsad.. Jag tänkte nämligen diska idag och det skulle inte gått med klorna på bilden.
 
 

Att känna sig hjälplös.

Kategori: Allt annat.

Sofie tyckte att min uppdatering är kass. Jag vet. Jag är inne i en period där min lediga tid går åt till att sova, spela samt vara med Andreas och Zyra. Lite då och då går jag på promenad med Sofie också. Men just ikväll känner jag att jag har tid eftersom jag ändå bara ligger i sängen och försöker stå ut med min dumma mage.

Jag börjar tröttna på att ha det såhär, att få rejäla magsmärtor i tid och otid, första gången var jag 15 och bodde hemma i Östersund. Jag vet inte om mina föräldrar kommer ihåg detta men jag for iallafall till akuten, där min pappa precis varit med sin tumme. Vi var där i någon timma, for hem och sov, kom tillbaka dagen efter och det slutade med att läkarna inte visste vad det var. 

Just det sista har upprepat sig alldeles för många gånger nu.. Jag vet inte hur många gånger jag varit till läkaren och testat mediciner, men ingen vet vad det är. I mars-april i år for jag till Sunderbyn för en gastroskopi, tror ni att jag fick något svar? Nej, allting såg bra ut trots att någonting uppenbarligen inte är det. 

Jag borde ringa vårdcentralen igen, men är man lite dumstridig och försöker inttala sig själv varje gång att det är sista gången det gör ont, sant känner sig hjälplös efter att hört samma visa varje gång så blir också därefter.. 

Jag är ledsen för att jag kommer tillbaka med en lång text och dessutom låter gnällig, jag är bara så otroligt less på att ha ont i magen. Så himla ont att jag gråter och jag vill inget hellre än att det ska sluta. 

En katts små hyss.

Kategori: Zyra

Haha nu blev det tomt igen. Jag har spelat och myst med Zyra lite för mycket för att komma ihåg att blogga. Men så kan det ju vara ibland. 
Ikväll har vi varit och ätit sushi - saknar Japan jättemycket nu.. Sushin i Sapporo är tamejtusan svårslagen. 

På tal om sushi - fisk - katt - Zyra, så har hon helt plötsligt börjat med småhyss. Ni kan få en fin lista på några av sakerna: 
* Hoppa upp på tv-bänken ( hon har aldrig gjort det förr) 
* Öppna skåpluckorna till papperskorgen och komposten (hon luktar mat, mest Chili con Carne, varje gång hon varit in där)
* På något konstigt sätt även fått upp en av garderobsdörrarna, där hon hemskt gärna klättrar på hyllorna (ser dock sjukt kul ut)
* Lärt sig att krypa in under täcket på egen hand utan att jag måste lyfta på det varje gång (det har blivit väldigt kallt i vårat sovrum så jag förstår varför hon gör det, dock så killas hennes morrhår på mina ben och fötter...)

Jag ska försöka sova nu, har blivit lite för mycket spel och lite för lite sömn :(
God natt!

for what we know, we might not get tomorrow.

Kategori: Vill ha!

Jag har tänkt blogga två dagar i rad nu, men min sömn har kommit emellan. Det har blivit mer regel än undantag att jag somnar på soffan istället för att faktiskt gå och lägga mig i sängen på en gång. Idag var en sådan dag, två gånger har jag hunnit med dessutom, så när jag väl la mig i sängen så kunde jag inte somna.. Kände mig väldigt rastlös, så nu sitter jag ännu en gång i soffan och inväntar det oundvikliga. Tanken var att jag skulle vara med Andreas en liten stund men han sitter och spelar, som vanligt ;) Tur att jag har min skräpkatt som har varit in i sopskåpet under diskhon, numera luktar hon mat och inte katt/kattsand som hon brukar.
 
Innan jag somnade för den andra gången i soffan så tittade jag på kläder och skor, jag skulle hemskt gärna vilja hitta ett varmt men billigt par skor att ha i vintern. Hittills har mitt sökresultat visat två par riktigt fina, men varken varma eller särskilt billiga, så mitt letande fortsätter. Jag skulle dessutom titta lite på Halloweensaker, försöker komma på vad jag ska/kan klä ut mig till, och hittade två roliga grejer på H&M. Antar att jag får springa och kolla ifall det finns på "mitt" H&M imorgon, annars blir det nog en internetbeställning.
 
Jeffrey Campbell - 1619 kr - Smartgirl.se
SHOE SHI BAR - 719 kr - Smartgirl.se
 
Som ni ser så följer jag ett litet mönster här; platåskor är något som jag ständigt suktar efter. När vi var i Japan så köpte jag ett par Converse med platå, dock klarade dessa sig inte riktigt hem utan var tvungen att kasta dom innan vi ens for till flygplatsen eftersom det var dom enda skorna jag använde i två veckor. Kan tilläggas att vi gick typ hela dagarna också.. Men det var roligt så länge det varade. 
 
Jag hade inte blivit ledsen ifall jag skulle bli onödigt rik bara över en natt. Det är en dröm/fantasi jag har, brukar fundera på vad jag skulle använda pengarna till och bortsett från att jag hemskt gärna skulle vilja shoppa för allt så jag har andra saker som jag skulle vilja ta itu med först. Typ hjälpa mina nära och kära med att betala av alla lån, skämma bort min familj och flytta till Japan. 
 
Det blev lite mer text än vad jag tänkt mig, men jag ska försöka sova nu och drömma ännu lite till.
God natt!
 

We can change.

Kategori: Allt annat.

Hahah ja blev ju inget bloggande igår. Jag mådde dock bättre så det blev tvättande, handlande, spelande och promenerande. Jag och Sofie var ute och gick från 19 till 22, därimellan hann vi gå till hennes pappa och äta en burgare på Max. Andreas jobbade nämligen och jag ville bara säga hej till honom. Dock var det gode kallt ute vid den tiden och jag måste iförskaffa ett par stickade tumvantar att ha nu under hösten och "förvintern", sen blir det termovantar.
 
Idag har jag hunnit med att jobba mitt dagchefspass och imorgon blir det ett till, sen är jag ledig tills på söndag! Ska bara ha ett assmöte vid 8 på torsdag, annars kan jag sova typ hur länge jag vill och vända dygnet så det passar tills jag ska jobba natt. Därför är det perfekt att jag fick till så att jag kan spela League of Legends på min dator, då jag kan fastna ganska länge när jag väl börjar :) woopwoop.
 
 
Mer musiik :)