phototont

Update.

Kategori: Allt annat.

Igår var det tjejkväll i Piteå och bussen dit var gratis. Så jag for med den och sov hos Virrepirre inatt. Kändes egentligen ganska ovärt att åka till skolan för att sen åka tillbaka några timmar senare, men jag hade ju träning + det efterlängtade simfotot. Ja.. Helt nöjd är jag väl inte. Men va fan, min skylt var fin i alla fall.

Sisters Point.

Kategori: Kläder och sånt.

 

Den här klänningen föll mig i smaken. Om man skulle sy in den någon centimeter skulle den vara perfa.
Från Sisters Point.

Världens bästa Elin.

Kategori: Allt annat.

Inatt sov Elinpelin här hos mig. Det var massa roligt. Vi målade naglarna och gjorde en "backgroundcheck" på ett eventuellt Opeth-fan (jo, vi är lite skumma ibland) . Är nästan lite chockad att båda två somnade innan tolv. Måste vara allt nagellacksos som gjorde grejen.

 

Idag har jag fått en påse med kläder av en mycket snäll badvakt på badhuset. (Åh fan, vart annars skulle hon jobba..?) Ska prova alldeles snart och om det finns något som passar kan jag lägga upp det här. Trallallaaaaa.

 

Ungefär sådär känner jag mig efter syrapasset idag.

Jag vill ha clownspya.

Kategori: Nagellacksönskelista

Just nu finns det inget annat nagellack för mig än OPIs Rainbow Connection från julkollektionen The Muppets. Jag säger som Purity - clownspya deluxe! Finns inget annat jag vill ha mer än detta underbart fina lack.

 

 

Kärlek. Så fantastiskt jävla fint.

Till min kära vän Elin.

Kategori: Allt annat.

Gumman.
Jag ska försöka göra en tårta till dig när du fyller år.
Får köra en powerjul i år: först baka en tårta till dig, sen åka och lämna den till dig i Älvsbyn + äta lite av den såklart. För att sen eventuellt fara till Victor i Piteå, eller om jag gör det innan hela tårtbakandet. Och tillsist fira jul med familjen i Boden.
Det funkar nog väldigt bra.

En färgglad och fantastisk tårta.

Kategori: Allt annat.

Pink Cake Box Cake

 

Varför fick jag ingen sån har fancy tårta när jag var liten? Tänk vad länge den skulle räcka..
Undra om man inte kan önska sig en sån här när man fyller 19. En STOR och väldigt dekorerad tårta.

Gårdagens resultat av staden.

Kategori: Shopping.

Det var egentligen tänkt att jag skulle köpa fingervantar, strumpor och ett nytt Cracked-nagellack.
Någonstans ändrade jag mig och köpte underkläder istället för vantar + strumporna jag faktiskt skulle köpa.
Men. Ja, nu kan jag äntligen rensa bort gamla bh:ar som tappat formen med relativt gott samvete.

 

Tejpa = 45 poäng.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

Dagens I-landsproblem.

Kategori: Allt annat.

Till en blivande lägenhet.

Kategori: Vill ha!

Jag hittade nyss världens sötaste salt- och pepparkar (eftersom setet jag ville ha är slutsålt och kommer aldrig säljas igen. Mest troligen)
Urbanoutfitters

Och sen en sån här inramad på väggen.

Jag har det jag gör. Ett tag.

Kategori: Allt annat.

Studentmössan beställd. Blev en billigare variant, kändes lite väl överkurs att lägga runt 1000 spänn på en mössa jag kommer använda en gång.

 

Träningsvärken efter gårdagens gym är en aning skrämmande. Hur otränad är jag egentligen? Att dömma från låren på en skala från 1-10 skulle jag nog säga 8. Men övrigt? Typ 4. Känns väl hyfsat ändå.

 

Give me a chance to be that person I wanna be.

Kategori: Allt annat.

Otroligt seg onsdag. En sån där dag man gärna hoppar över och går från tisdag till torsdag direkt. En ensam dag, fast man inte är ensam. Nästan allt har känts upp och ner. Hungrig fast inte sugen på att äta. Ingen ork till att tugga. Glömmer bort att andas ibland. Träningen gick åt fanders och när den väl slutade gick jag bara. Fanns ingenting att säga, kroppsspråket sa det mesta.

BMFV.

Kategori: Allt annat.

På engelskan ska vi skriva ett 5 minuters tal. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men det lutar mycket åt Bullet for my Valentine. Ett band jag tycker om, väldigt mycket.

Visst du kan rycka på axlarna, spela ball.

Kategori: Människor & djur.

 

Egentligen skulle jag städa ikväll. Men någonstans ändrade jag mig och köpte äpplen istället. Fick två små paket också, det var mycket roligare att öppna dom istället för att städa.

Fight, not to fail, not to fall.

Kategori: Människor & djur.

Nu har vi äntligen internet här i Svalis. Så nu kan jag ju sluta upp med tidsinställda inlägg, ett tag i alla fall. Lär ju falla dit igen.

 

Idag har det varit match mellan Skol-If och Skidlinjen. Kan inte lägga upp så mycket bilder egentligen eftersom det var till mitt projektarbete som jag fotade och jag ska inte redovisa det förrän i maj någon gång. Men nog skulle ni kanske kunna få se vad som hände när jag, Elin och Evelina började tappa fokus från fotbollen.

 

 

 

Sista bilden är för att visa att det går och är okej att vara groteskt ful och äcklad på bilder man publicerar på bloggen. Jah. Fantastiskt. Jag gillar den på något sätt.

Godissvampar.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

Ibland spårar det lite.

Kategori: Människor & djur.

Hurra hurra hurra!

Kategori: Allt annat.

Idag fyller världens bästa Evelina 18 år! Hade varit med och firat om jag inte haft tävling hela helgen, hoppas du vet det. ♥

Jag längtar så jag nästan får ont i magen ibland.

Kategori: Vill ha!

Källa: weheartit.

Question mark.

Kategori: Allt annat.

Jag har funderat ett tag på om jag ska göra en liten lista på mina fem favoritlåtar, en kort "motivering" och sen en länk. Skulle det vara något som ni vill läsa?
Äh, fan jag gör den ändå. Hahaha.
Eller?

När du strippar och klär av dig är det samma grej.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

 

Jag kommer under tisdag-torsdag ha spenderat ungefär 17 timmar på badhuset.
Det är nog därför det kallas mitt andra hem.
Fast jag har så många hem att jag inte längre kan hålla räkningen.

Jag är namnet som du har på armen.

Kategori: Människor & djur.

Jag saknar sommaren.
Har smälta kolasnören+senap+äckligt bebisbajs-färgat nagellack dessutom.

Att följa varandra på Bloglovin.

Kategori: Allt annat.

Jag har under en tid nu fått väldigt många kommentarer som på ett ungefär lyder följande: Hej! Fin blogg. Ska vi följa varanda på bloglovin?.

 

Helt ärligt så har jag slutat vara inne på bloglovin. Tror inte ens att jag har min blogg där. Så mitt svar är NEJ. Jag vill inte följa någon blogg på bloglovin. Gillar jag en blogg hamnar den bland mina bokmärken, enklare så tycker jag. Så det är ingen idé att fråga.

 

Måste göra någon sån där ruta nere vid kommentarerna. Känns dags.

Icecubes.

Kategori: Natur.

Fler bilder från sommaren.

 

Make Me Wanna Die.

Kategori: Hår.

Tidigare i veckan var jag hos frisören. Hon som klippte mig, Malin, var ganska fullbokad så då färgade jag håret hemma med hjälp av Victors mamma. Men hon Malin, är någon jag rekomenderar starkt. Hon finns på Anna Klippare & Co i Piteå. Resultatet då? Jo, det ska ni få se nu.

 

 

Och bara för att jag har börjat tycka att den här låten är grymt bra länkar jag den.

Sommaren är kort.

Kategori: Människor & djur.

Mer bilder på Benzon och Zero från maj-juni någon gång.

 

 

 

 

Studiolek.

Kategori: Människor & djur.

Nu har bloggen gapat tom i lite mer än en vecka. Jag har inte haft mycket att skriva om, lite halvtaskigt internet och spenderat min lediga tid med Upper East Side-gänget i Gossip Girl.
Igår lekte vi i studion under fotolektionen, utan studioblixtrar fick vi ta det vi hade. Alltså lampan till produkttältet, lyste starkt. Resultatet av gårdagen då:

 

 

 

 

Våran lärare sa att vi äger bilderna som vi är på, men egentligen är det Evelina som har tagit dem. Bara så ni vet och det är bara den översta bilden som blev redigerad. Slumpmässigt.

 

Elin och Victor har suttit och agerat textredigerare åt mig. Börjar bli aningen jobbigt.