phototont

Femte i tolfte.

Kategori: Shopping.Femte december. Den här dagen flög förbi och imorgon är det dags för jobb igen. Det var rätt skönt att vara ledig i några dagar.
Chocomania Body Butter

Varför det står "Deluxe Edition Deluxe" har jag ingen aning om, för det gör inte det på min andra. Men lukten känner jag igen :)

Doft: Choklad. Inte en typisk choklad utan mer härsken fast ändå inte. Jag blev besviken första gången, men nu har jag lärt mig att tycka om den :p
Storlek: 50ml (fullsize är 200ml)
Övrigt: För mig tar det en evighet att använda upp en fullstor Body butter, så det här är perfekt :)

Nu ska jag duscha. Tror jag ska spela lite också, vill inte vakna för tidigt imorgon eftersom jag ska jobba till 04.00 både fredag och lördag ;p


Lucka nummer fyra

Kategori: Shopping.Den här dagen flög förbi och jag har typ inte varit hemma någonting förrän nu. Helt sinnes. Men imorse hann jag öppna luckan och detta var innehållet:
Absinthe Purifying Hand Gel

Jag antar att det är typ en handsprit av något slag, har en till som luktar citron. Detta är ju ingenting som jag använder så himla mycket, men på jobbet kan det mycket väl komma till användning. Bara jag kommer ihåg att ta med den..

Doft: Luktar svinigt gott. Friskt och fräscht. Har en handkräm i samma serie så jag är glad att det var just den här doften :)
Storlek: 60ml. Tror att det är fullsize, har då inte sett Hand gel i någon annan storlek. Är ganska dryg så det lär räcka ett litet tag iaf.
Övrigt: Har inte så mycket mer att tillägga. 

Idag har jag hunnit köpa nya påslakan (mitt har fått ett hål i sig), hälsat på Emma och Alfred, gått en lång promenad med Sofie och nyss så bakade jag en chokladcheesecake :) 

Nu tänker jag dricka mitt Blueberry Muffin-te och spela lite League of Legends. God natt på er!

Tredje december.

Kategori: Shopping.*spoliervarning*

Nu har jag en paus bland sakerna som skulle göras idag, så lucköppningen är gjord och ja..
Jag är hemskt ledsen ifall någon av er kommer få mardrömmar inatt men det var svårt att ta en seriös bild med ett par vita skrubbhandskar. 

För det var min "present" idag. Har inte så mycket mer att skriva om handskarna, känner lite "meh".. 

Bortsett från det så har det varit en bra dag, vi har varit och tittat på en lägenhet som var grymt fin. En luftig trea med balkong med en hyra som kanske var lite i det värsta laget, men vi får se.

Nu - middag och tvättstugan.

Andra december - andra luckan

Kategori: Shopping.*spoliervarning* ;)

Andra december - andra luckan.
Aloe Calming Facial Cleanser

En rengörningsprodukt, himla synd att jag köpte nytt förra veckan.. Jag får vänta tills det tar slut eller tills jag ska åka någonstans och inte vill dra med mig stora flaskor :)

Doft: Luktar typ ingenting. Den är för känslig hud så lär ju vara därför. Tummen upp för det :)
Storlek: 60 ml. (Fullsize är 250ml, tror jag)
Övrigt: Jag har hört att den ska vara bra, återstår att se ;)

Nu - frukost 

The Body Shop adventskalender - lucka 1

Kategori: Shopping.

*spoilervarning* ;)
Idag är det ju första december och det innebär att första luckan ska öppnas och detta är vad som var i:
Honeymania Shower Gel i fullstorlek (250 ml)

Jag tycker att de flesta av TBS duschtvålar luktar gott och stämmer bra överens med vad det ska lukta. Dessvärre gör inte den här det, finns ingen honungsdoft alls. Den luktar gott, bara inte vad jag förväntade mig. En positiv grej är i alla fall att färgen på tvålen ser ut som honung - alltid någonting ;)

Men det inget att deppa ihop över, imorgon är en ny dag och då ska vi se vad som gömmer sig bakom lucka nummer två :) 

Nu - duschen
Ikväll - Zyramys