phototont

I will waste no time hoping while fear and sickness is beyond all bearing.

Kategori: Shopping.

Nu kommer det bilder på ögonfransarna som jag fick hem igår.
När man känner på dom, jag brukar sitta och pilla på ögonfransarna, så känns dom mjuka. Ungefär lika mjuka som osminkade äkta fransar. Dock är hela raden ganska mjuk och gör gärna lite som den vill.

 

Men tillslut fick jag till det. Var tvungen att klippa ner sidorna för mina ögon är ganska små och det är inte jättesnyggt när det sticker ut massa fransar utanför ögat.

 

Allt som allt så är det bra ögonfransar med tanke på att dom kostade ungefär 1 krona paret. Jag gillar att dom ser mycket mer naturliga ut än mina gamla. Bra skit, men andra ord.

 

Självklart köpta på Ebay, som jag skrev i tidigare inlägg. Där hittar man det mesta, men jag råder er att alltid köpa från säljare som är Top Rated . Jag vågar inte annat, iaf inte när det gäller nagellack som är lite dyrare än detta 10-pack.

ZTIZ - namn okänt just nu.

Kategori: Blandade märken

Ett inlägg om ett rosa nagellack med blått skimmer i sig. Dock så har jag helt glömt bort namnet, men uppdaterar inlägget så fort jag vet.

 

Fint nagellack, dock så luktar det väldigt mycket målarfärg och aceton. Ingen höjdar blandning direkt. Men i min samling så är färgen unik i alla fall, kanske inte så svårt egentligen eftersom den är väldigt liten.

 

En close-up så ni får se hur fint det är. Syns inte så värst mycket i verkligheten, men med lite hjälp av en kamerablixt och en lampa så kan man lyckas ibland.

 

Antal lager: 2 lager fungerar på korta naglar och på långa krävs minst 3. Jag har 3 nu, för kameran visar ibland mer än vad man vill och VNL är inte vackert.
Pris: Ynkliga 10 kronor.
Vart kan man köpa det?: Dollar Store.

Ebay is your friend.

Kategori: Shopping.

Nu är jag i Älvsbyn igen. Känns konstigt, är inte ritkigt redo för att gå tillbaka till skolan efter en vecka i Stockholm. Men redo eller ej, jag är tvungen. Dock for humöret upp lite när jag såg två fina paket i mitt postfack. Jag är nästan lite chockad över den snabba leveranstiden.
Fem nagelhjul och tio par lösögonfransar.
Som jag har längtat för nu kan jag äntligen slänga mina nuvarande skräpfransar. Hur dom här nya ser ut på kan ni få se imorn när jag ska premiäranvända frallorna.

 

Stockholmsshoppingen kommer upp i veckan också. Ska bara prioritera lite skolarbeten först!

Snabb uppdatering från hufvudstaden.

Kategori: Allt annat.

Vi är i Stockholm och det är fullt upp. Vi har knappt haft tid att kissa ibland känns det som. Fantastiskt roligt och jag har shoppat lagomt mycket, tänkte lägga upp bilder när vi kommer hem så håll ut! Men jag är en mycket nöjd tjej i alla fall.
Bloggar från Victors dator så dessvärre finns det inga roliga bilder på den. Så ännu ett bildlöst inlägg. Hehe.

I förberedelsernas tid.

Kategori: Allt annat.

How I Met Your Mother.

Kategori: Filmer.

Det är världens bästa serie. Man blir så glad av att titta. Man får lite abstinens av att måsta vänta en vecka mellan varje avsnitt, men så är det ju när man har tittat ikapp USA. Hahah.

 

 

 

 

 

Sleepooover.

Kategori: Allt annat.

Elin är hos mig nu, vi dricker saft ur tekoppar och funderar på om vi ska se Snövit eller Askungen.

 

 

2 dagar kvar till El Stockholmo!

The girl in the "ugly pants".

Kategori: Människor & djur.

Har nu skrivit mer på min bokanalys och redigerat mina skivomslagsbilder. Men något fattas på bilderna, vet bara inte vad än.

 

Smygtitt. Synd bara att den äcklade minen förstörde typ allt.

Djävulen bär Prada.

Kategori: Filmer.

Efter ett tappert försök att skriva mer på bokanalysen ska jag ta en paus, poppa lite popcorn och titta på Djävulen bär Prada. En helt okej kväll med andra ord. Hade dessutom tänkt måla naglarna, med vilken färg vet jag inte än.

 

Kommer inte på någon bra rubrik.

Kategori: Allt annat.

Elin och Evelina sov hos mig igår, vi hade det mycket trevligt. Åt popcorn och Nutella, fast inte tillsammans utan var för sig. Dagen idag är dryg, en lektion och sen måste jag sitta och vänta tills träningen börja.

 

Men nu har jag ju mycket tid att skriva bokanalysen och ikväll ska jag packa. Imorgon bär det av till Piteå, ska bli så otroligt skönt.
oooold.

A England - Tristam.

Kategori: Blandade märken

Målade såklart naglarna direkt med Tristam, fantastiskt fint nagellack men glitterpartiklarna är lite svåra att fånga på bild. Det är nog ännu finare i sommar när solen lyser, så ni får väl bilder då också.

 

 

 

 

 

Det är så vackert. Så otroligt vackert.
Ett blått nagellack med en uns av lila blandat med små, fina glitterkorn i silver. Tror att glittret kan bli nästan-holografiskt i solen men det återstår att se.

 

Pris: £9.00 (jag köpte mitt under deras jubileumshelg, så det kostade £6.30)
Vart kan man köpa det: På deras hemsida.
Kollektion eller ordinarie sortiment: Ordinarie

Tillskott i samlingen: Tristam.

Kategori: Nytt i samlingen.

Idag landade ett efterlängtat nagellack i brevfacket. Det är Tristam från A England. Något som är roligt med det här märket är att deras nagellack är döpta efter "sagor/myter" (jag kom inte på något bättre ord) Eller vad sägs som Excalibur, Lancelot och Merlin. För att komma till deras hemsida klicka här.

 

Seize the day or die regretting the time you lost.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

Tillbaka efter helgen.
Har varit i Boden hos moster och dessutom träffat mamma och pappa.
Victor har varit med mig.
Jag har alltså inte prioriterat bloggen.

 

Nu sitter jag på min säng och väntar på att träningen + simskolan ska vara över så jag kan få sova.

Stackars isbjörnar.

Kategori: Allt annat.

Det är fredag den trettonde idag. Jag försov mig något förtaskigt imorse. Min mobil fick tydligen slut på batteri och slocknade, vilket borde vara omöjligt eftersom jag hade mer än halva batteriet när jag somnade. Jag halvvaknar och tycker att det var konstigt att klockan inte var halv sju än. Öppnar ögonen och ser att det är ljust ute, klockan var 10.15. BRA GJORT! Tur att jag har flyttat "morgonträningen" till eftermiddagen. Annars hade jag med all säkerhet unleashed Roger's madness.

 

Men nu på MUM'en fick vi cupcakes!

 

China Glaze vår 2012 - Electropop.

Kategori: Kollektioner

Våren kommer snart, om man ska titta på nagellackskollektionerna, tittar man t. ex. ut igenom mitt fönster är våren alldeles för långt borta. Men det är ändå roligt när vårkollektionerna släpps, nu på tur är det China Glaze med Electropop. Fler än jag som tänker på Olegs låt? Som dessutom nynnar på den nu?

 

Det är 12 nagellack, uppdelade i två halvor - en med ljusa, pastelliga nagellack och en med klara, nästanneoniga lack. Innan jag ens visat bilder på dem kanske många kan gissa vilken del jag dras mot? Nästanneon såklart!
Den delen heter Brights.

 


Techno, Aquadelic, Sunshine pop, Gaga for green, Make some noise, Wicked style

 

Mitt hjärta klappar lite hårdare för: Techno, Aquadelic och Sunshine pop.
Nu till Lights.

 

Fuchsia fanatic, Dance baby, Electric beat, Kinetic candy, Sweet hook, Gothic lolita

 

Mitt hjärta klappar lite hårdare för: Dance baby, Kinetic candy och Gothic lolita.

 

Snabb konstatering - knalliga lack är fina och pasteller lika så. Jag hoppas att alla 12 vill och kan flytta in i min låda. Tyvärr så begränsar pengar en del.

So while you're outside looking in describing what you see, remember what you're staring at is me.

Kategori: Musik.

Sleeping Beauty

Kategori: Filmer.

Engelska nu.
Igår såg jag och Elin en Disney-film, Törnrosa. Det var alldeles för länge sen jag såg filmerna jag alltid såg som liten. Ska nog försöka beta av alla den här terminen. Frågan är bara vilken som blir den nästa.

 

Vilken är eran favorit Disney-film?

Peppermint Fusion + 811 Gold Bomb.

Kategori: H&M

Igårkväll målade jag naglarna och tittade på En shopaholics bekännelser. Resultatet blev en kombo av Peppermint Fusion från HM och 811 Gold Bomb från Isadora.

 

 

Jag tycker att PF är väldigt meh. Det där skimmret man ser i flaskan syns inte alls på naglarna. Det är lite blaskigt för min smak, färgglada och lite neoniga nagellack är min favorit. Men igår tänkte jag ge det en chans till, kanske har jag fått för mig att det är blä. Det var ingenting jag inbillat mig, jag kan verkligen inte tycka om det.

 

Så då drog jag till med GB som ni ser är ett Crackle, fast själva kombon var inte så fin. Hade nog blivit bättre med det blåa från samma "Crackle-kollektion".

 

Dessutom hatar jag vintern och kylan.

The deepest shade of mushroom blue.

Kategori: Allt annat.

Sitter på min obäddade säng här i Älvsbyn. Har gjort allting viktigt idag och jag kan egentligen sova nu. Men jag måste gå och handla. Jag vill ha kalvsyltsmackor och messmörsmackor. Dessutom är jag avis på pappa som får äta hotellfrukost imorgon - melon, ananas och färska frallor. Hur fantastiskt låter inte det?

 

Jag M Å S T E städa ikväll. Nu kan man knappt gå till sängen utan att kliva på 3574589546 saker.

Once upon a time, I could control myself.

Kategori: Allt annat.

Nu har det varit tyst här hela helgen. I lördags körde vi en heldag i Luleå med sen lunch/tidig middag. Jag hittade inte så mycket, jag tänkte spara så mycket som möjligt till Stockholm om två veckor istället.

 

Igår var vi till Älvsbyn en sväng, jag hade simskola och vi lämnade av mina saker som jag haft här hos Victor. Först var jag stensäker på att jag började skolan idag, fast så var det inte. Därför stannar jag i Piteå två extra nätter och åker till byn med morgonbussen imorgon. :)

 

Nu ska jag plugga tills Victor kommer hem från jobbet = 6 timmar hårt pluggande.

Connie Talbot

Kategori: Allt annat.

Jag har tittat på det här klippet 5 gånger ikväll. Jag är fortfarande mållös.

Nagellacksönskelista del 3.

Kategori: Nagellacksönskelista

Det blev visst nästan bara glitter, tänkte aldrig på det..
Towel Boy Toy ser lite malplacerad ut.

Someone like me, someone like you.

Kategori: Allt annat.

Idag sov jag länge, kanske lite för länge. Så jag har inte hunnit med så mycket mer än att handla och spela Sims 2. Men men, ibland ska det väl få vara så. Ligger och tittar på när Victor spelar Rock Band, känns som att hela dagen kommer vara lite meh.
Fast det gör ingenting, för imorgon ska vi till Luleå. Ska bli mycket roligt. :)

Att köpa eller inte köpa. Det är frågan.

Kategori: Allt annat.

Jag har nu sett flaskbilder på Nicki Minaj-nagellacken hos Anne på Nailtastic och det blev just ännu svårare att bestämma sig. Jag vill ha allihop.

 

Hon gav 365 kronor inklusive frakt, men har jag verkligen råd med det? Det är billigt med tanke på att i Sverige så kostar 1 flaska 150 kronor och hela kollektionen är 6 flaskor.. Men när man lever på två tredjedelars studiebidrag är det kanske lite väl häftigt.

OPI - Alpine Snow.

Kategori: OPI

Igår målade jag naglarna, slumpen föll på Alpine Snow från OPI. Som ni säkert redan gissat är det vitt.

 

Det är nästan lite för vitt, påminner mig starkt om Tipex.
Men hur var detta att måla med? Ja, tre lager blev det fast om jag inte skulle fotat det hade jag nöjt mig med två, dock var det på gränsen. Lite smårinnigt var det också, men ingenting som hindrar mig från att använda det någon gång senare. Färgen är väldigt ounik, men alla nagellack kan ju inte vara unika.

 

En väldig close-up och nu ser man tyvärr väldigt tydligt att jag var lite småslarvig.
Men jag skulle ändå ta bort det direkt efter jag fotat för att måla på något annat.

 

Pris: 150 kr (för en stor flaska - detta är mini)
Vart man kan köpa det: Åhlens och Kicks är där jag sett dom. Fast jag skulle nog föredra Ebay.
Kollektion eller ordinarie sortiment: Ordinarie sortiment.

Kvällsfika.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

Bara nagellack idag.

Kategori: Allt annat.

Jag blev på ett sådant måla-naglarna-humör så nu sitter jag och gör det för glatta livet. Sticker ner handen i lådan, målar med vad det nu blir för färg och fotar det. Alltid bra att ha ifall jag skulle få bloggtorka någon gång, som en back-up plan. Just nu har jag dessutom fått upp två färger jag är lite skeptisk emot, men det är bra att dom kommer till nytta också.

 

Måste köpa ny nagellacksremover, min är på gränsen att ta slut. Någon som har tips på en bra och hyfsat billig?

OPI & Nicki Minaj Collection.

Kategori: Kollektioner

Jag har tittat länge på den här kollektionen, men kan som inte bestämma mig ifall jag vill ha ett, två, alla eller inga.

 

Did it on ‘em, Fly, Save me
Metallic 4 Life, Super Bass, Pink Friday

 

Alla är egentligen fina, men om jag bara får välja ett så är det Save Me, men jag vet inte. Känns som att jag måste se swatches på dom innan jag bestämmer mig för något.

Boy, you got my heart running away.

Kategori: Allt annat.

Har tagit mig en dusch nu, är det bara jag som känner sig äcklig hur febertider? Funderar på kvällsfika och kanske ett HIMYM avsnitt.

 

Jag har varit hyfsat duktig idag, skrivit klart min svenskauppsats om Voltaire och alla andra viktiga författare typ. Kände att jag ville försöka kryssa av åtminstonde ett skolarbete från listan. Check! Nu har jag också gjort mig förtjänt av ett halvt nagellack sa Victors mamma. Det är så Victor försöker motivera mig förstår ni, eftersom jag annars är världens mest omotiverade människa.

 

Såhär såg jag förövrigt ut på nyårsafton. Detta är dock när vi kom hem vid två-tiden så det kan vara lite "slitet".

Pig(g)-cupcake.

Kategori: Saker och kanske lite mat.

Jag har feber.
Fantastiskt.
Men jag har ätit en fantastiskt god gris-cupcake. Det ni.

 

F5.

Kategori: Allt annat.

Nu är jag äntligen nöjd. Bara väldigt småsaker kvar, sen så. Headern är tillfällig, tror jag. Ifall någon fortfarande skulle se den vita bloggen tryck f5. Och bäst av allt är att jag kan lägga upp väldigt stora bilder.

 

Och nej, jag har inte gjort den själv. Jag sliter håret på mig varje gång jag försöker mig på HTML. En länk till den fantastiska tjejen ser ni längre ner, den kommer alltid finnas där. Och nu finns jag på Bloglovin också, kände lite va fan varför inte. Men kom inte med några "ska vi följa varandra på bloglovin"-kommentarer. För jag följer inga bloggar där.

 

Ja, det var väl allt för nu.