phototont

OPI - Lincoln Park After Dark.

Kategori: OPI

Jag har hittat favoritnagellacket. Det som jag älskar så otroligt mycket och egentligen vill ha på mig hela tiden. Tyvärr ser mina naglar ut som skit, mycket för att jag har så svårt att inte riva i dom när det är lite ojämnt. Jag har satt dom på utväxt, om vi säger så. Tänkte få så jämnlånga naglar som det går.

 

Bilden är överexponerad som ett as, men också så närmast färgen som man kan komma.
Den är inte svart utan aburginelila/röd-nästan svart. Och jag menar frukten/grönsaken, inte urinvånarna som Elin trodde. Väldigt mörk och fin, kanske inte så vårig men vad gör det.

 

Antal lager: 2 lager.
Pris: 150 kronor för en stor flaska i Sverige.
Vart: Kicks/Åhlens eller Ebay.
Kollektion/ordinarie: Nu i ordinarie, men kom först i kollektionen Chicago 2005. Sedan kom det ännu en gång i Suedekollektionen 2009 - dock i Suede-finish (googla, fantastiskt jävla vackert)

Nail Polish Madness.

Kategori: Allt annat.

Jag har gjort en Tumblr. Det känns sjukt, fast ändå inte. Den är behövlig och jag är ganska säker på att den kommer uppdateras oftare än den här bloggen. För jag vill inte skriva om vad jag gör på dagarna, det var aldrig meningen med Phototont. Det skulle bli en blogg där jag publicerade bilder eller texter. Nu åter går jag till det och håller weheartit-bilderna och en massa annat knas på Tumblrn.
Här.. Eh.. Blir det nog mest nagellack eller bara det som den en gång skulle vara - en fotoblogg.

 

Medans ni kommer in här och tycker att jag uppdaterar dåligt så välkomnar jag er till Tumblrn istället, kanske inga viktiga livord som kommer stå där men den kommer vara mer Jag än vad den här varit. Och ja, jag skriver på halv kass skolengelska. Men det är väl bra träning.

You're not the person that I knew back then.

Kategori: Allt annat.

Kolasnören + en Elin + dator = pluggdags. Jag gör engelska uppsatsen och hon två kapitel kemi, en bra kombination. Jag har dock ätit upp alla mina snören snart, men så är det väl när man äter snabbare än man pluggar. Sorgligt men sant.

 

I tried to start a fire but it was not sustainable.

Kategori: Ögon

Idag:

 

 

Sällan det händer att jag tar kort när jag sminkat mig men ska försöka bli bättre. Det är så roligt att gå tillbaka och se hur man utvecklats.

OPI - Pink Friday.

Kategori: OPI

Valet föll på Pink Friday för att det var färgen som var minst unik i min samling, trodde att jag hade en dupe (nagellacks-tvillingar) men efter att ha jämfört flaskorna med varandra så märkte jag att det inte alls var så. Innan jag visar bilderna vill jag bara ursäkta för bubblorna som är på naglarna - var inte så när jag gick och la mig..
Har absolut ingen aning om hur bubblorna uppstod eftersom alla fem naglarna var spegelblanka när jag gick och la mig. Men hur som helst, nagellacket är mer rosa än på bilderna. Det är den rosa färgen som blir när man blandar lika mycket rött som vitt. Inget unikt nagellack egentligen, men det är svårt med utbudet som finns.
Antal lager: 2 lager.
Pris: 150 kronor för en fullstor flaska i Sverige / 80-100 kronor på Ebay.
Vart: Kicks, Åhlens och internet.
Ordinarie/kollektion: Nicki Minaj 2012

Been dead last but found my way to the front, with my inspirational quotes on why I never gave up.

Kategori: Allt annat.

Målar naglarna, dricker saft och lyssnar på A Day To Remember - helt okej kväll ändå. Ska ta och se ett avsnitt Gossip Girl innan jag lägger mig också, ligger två avsnitt efter och dessutom släpps ett till i natt. Suck..
Ska förresten fota boxen som nagellacken kom i, metallisk och fin.

 

Gammal bild.

4 minilack från Nicki Minaj/OPI.

Kategori: Nytt i samlingen.

Nu är jag tillbaka i byn och titta vad som låg i mitt postfack:

 

Det blir svårt att bestämma vilket jag ska börja med - något önskemål från er?
Från vänster: Save Me, Did it on 'em, Fly och Pink Friday.
Mycket glad tjej.

In the smoke-filled world where the jokes are cold. They don't laugh at jokes, they laugh at tragedies

Kategori: Nagellacksönskelista

Det kommer aldrig ta slut. Jag kommer aldrig komma till den där punkten där jag har alla nagellack jag vill ha, för hela tiden kommer fantastiskt fina kollektioner från alla möjliga märken, stora som små. Dock vill jag utforska indie-världen lite, bland annat från Brite Bird som dessutom är svenskt. Måste kika vidare i nagellacksdjungeln som är tätare än tätast.

Nu vet ni att jag lever och läser för fullt.

Kategori: Allt annat.

Som ni märker är jag lite off. Sen jag uppdaterade sist har jag bara suttit vid datorn två gånger, ajaj. Men jag är i alla fall i Östersund och hälsar på min familj. Men efter tjat från både Elin och Victor tar jag mig i kragen och skriver ett inlägg. Är ni nöjda nu?

 

Jag har åkt slalom, badat och bara softat ganska lagomt. Jag tar det rätt lugnt och njuter av att vara hemma, vem har tid att tänka på att blogga då? Kommer dessutom få slalomutrustning i födelsedagspresent och ingen är gladare över det än jag. Och möjligen Victor då.

 

Idag har jag haft på mig min fusk-onepiece i 13 timmar och nej, jag har inte haft på mig annat. Victor tycker att det är hemskt och jag tycker att det är fantastiskt. Hugo frågade ifall jag någonsin skulle ta av mig den. Det har jag inte alls tänkt göra.

 

Jag har även börjat om att läsa Harry Potter-böckerna, på svenska, och har kommit till bok nummer 3. Tänkte då försöka läst klart i alla fall bok 5 innan jag återvänder till Norrbotten. Har fått något slags läs-il.

China Glaze - Jitterbug + H&M - Confetti Kisses.

Kategori: China Glaze

Efter 1½ veckas paus från nagelmåleri tyckte jag att det räckte. Så igår när jag skulle måla naglarna bestämde jag mig för Jitterbug från China Glaze och Confetti Kisses från H&M.
Jitterbug är ett blyertsgrått skimmerlack och Confetti Kisses är ett vanligt glitterlack med medelstora hexagoner och väldigt små cirklar.

 

 

 

Sedan toppade jag ringfingret med Confetti Kisses.

 

En close-up på det otroligt vackra Jitterbug.

 

China Glaze Jitterbug
Antal lager: 2. Skulle kunna bli en onecoater om inte formulan var så förbaskat vattnig.
Pris: 99 kronor i butik. Kanske 60-70 kronor på Ebay.
Vart: Fanns på Kicks och Åhlens. Numera hittas bara på internet (främst Ebay)
Kollektion/ordinarie: Vintage Vixen, höst 2010.

 

H&M Confetti Kisses
Antal lager: 4.
Pris: Tror det var 29.90.
Vart: H&M.
Kollektion/ordinarie: Inte ordinarie i alla fall, då det endast fanns där kring juletiden förra året.