phototont

Vecka 43 - I bilder.

Kategori: Veckans bilder.

Jag började skriva ett långt inlägg, men det tog sig inte riktigt någonstans så jag tänkte istället visa bilder från veckan som gått. Jag har fortfarande inte tagit tummen ur röven och laddat batterierna till min Nikon så atte det blir iPhonebilder för hela slanten.. 
 
 
Jag började veckan med en ny slags frukost. Testade också majsbröd för första gången och gudars vad gott! 
Som ni ser så kunde inte Zyra hålla sig borta, kalkonen luktar ju så gott ;)
 
 
Så pass att hon satt och tittade på mig när jag åt mackan.. Hon försökte vid upprepade tillfällen att stjäla den. Jag var inte jättenöjd över det. Tillslut la hon sig bredvid mig istället :)
 
 
Någon dag senare så bestämde hon sig för att vara med när jag och Andreas spelade. Hon satt mellan mina ben med två tassar stödjandes på bordet framför och studerade skärmen. 
 
 
Jag fick ett par vantar av världens bästa farmor. Jag har letat efter ett snyggt, skönt och varmt par och tänka sig att jag fick allt på en gång :) Zyra har godkänt dom också genom att slicka på tummen och lagt sig typ på, som ni ser i hörnet.
 
 
Zyra fick en ny leksak av Andreas också. Jag skar ut ett hål så pass att hon kan sticka upp huvudet och tänka sig att en kartong kan vara så kul ;)
 
 
Jag satsade på ljusmys igår. Jag har nog blivit lite påverkad av mamma som nästan alltid har ljusmys hemma. Fast hon har typ 20st och jag kanske 2-3st på sig höjd ;)
 
 
Jag fick också för mig att testa ett par lösnaglar som jag köpte i Japan. Jag trodde inte att dom var så sinnessjukt långa eller att tummen skulle vara groteskt stor. Men det var kul så länge det varade, jag sitter nu med mina naturliga naglar eftersom jag kände mig väldigt begränsad.. Jag tänkte nämligen diska idag och det skulle inte gått med klorna på bilden.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: