phototont

Sammanfattning av tvåtusentolv.

Kategori: Allt annat.

Det är början på januari, ett nytt år. Är det nu man ska skriva en häftig sammanfattning om året som gått? Titta tillbaka och fundera om 2012 verkligen blev sådär bra som man trodde vid årsskiftet eller det kanske blev bättre. Jag låg och funderade på det igår, blev det bättre än 2011? Ja, det tycker jag minsann. Men vad hände egentligen?
 
* Jag fyllde 19 år. En rätt meningslös ålder egentligen, fast äldre måste man ju bli.
* Jag gick på bal och tog studenten. Helt ärligt så var det väldigt överskattat hela grejen. Lite smått besviken kände jag mig när jag for hem från balen å andra sidan hade jag skyhöga förväntningar.
* Fick mitt första "riktiga" jobb på Max. Det må kanske inte vara mitt drömjobb, men jag trivs där och har träffat en väldigt intressant person pga det. Jag tycker även att jag har vuxit lite mer och fått utmana mig själv.
* Flyttade in i min första lägenhet och flyttade ut lika snabbt. Ibland blir inte allting som man tänkt sig, så är det bara.
* Började prata med en psykolog. Kändes som ett stort steg i att bearbeta allting som har hänt med min mamma. Tycker att jag redan, efter ca 1 månad, mår bättre. Nu är jag återigen redo att ta över världen. Nej kanske inte, men en bit på vägen.
* Bestämde mig äntligen för min studieframtid. Jag vill bli mellanstadielärare. Det kommer behövas sådana och då är jag ska jag vara redo där i min superhjältedräkt.
* Blev därefter inneboende hos en från jobbet. Och här är jag nu, jag trivs jättemycket. Det känns bra, han verkar dessutom inte ha några planer på att kasta ut mig heller så att säga.
 
Vad kan 2013 ha att erbjuda mån tro? Jag vet redan en sak som jag har att se framemot, jag ska åka till... JAPAN!
Så nu är det lite "hemskolning" i japanska, kan bara två-tre ord än så länge men det kommer.
 
 
 Puss,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: